Çevremizle kurduğumuz bağların, çoğu zaman bir gülümsemeyle başladığını fark ettiniz mi hiç? Uzaktan selam verdiğimiz komşumuza, marketten fiş alırken teşekkür ettiğimiz kasiyere ya da karşılaştığımız bir arkadaşımıza ilk tepkilerimizden biri gülümsemek oluyor. İster istemez gülümsediğimiz her an sözsüz iletişimin en mutluluk verici halini yansıtıyoruz ve tek bir gülüş, fark yaratmaya yetebiliyor. Sosyal ilişkilerimizde yeni kapılar açan, samimiyeti artıran etken oluyor bazen. Özgüvenli bir tavrın da en büyük destekçisi, ışıl ışıl bir gülümseme… Bu sağlıklı ışıltıyı yaratmanın yolu da, günlük ağız bakımımızdan geçiyor haliyle. Bu noktada devreye Glimo giriyor ve devrim yaratan ağız bakım ürünleri ile tanışıyoruz!

“Gülümsersen, belki yarın güneşin senin için doğduğunu görürsün” diyor Charlie Chaplin, Smile(Gülümse) şarkısında. Sadece çevremizdeki insanlarla değil, kendimizle ilişkimizin de güzel bir gülümsemeyle taçlanması mümkün. Hayatın getirdiği ne olursa olsun bir gülümsemeyle karşıladığımızda iyi hissederiz ve yarattığımız mutluluk etkisi ile özgüven de arkasından gelir. Böylece, hayatımızı bir gülümseme sayesinde kolaylaştırırız. Bu gülümsemelerin sağlıkla parlaması ise yine bizim elimizde. Dişlerimize ve ağız sağlığımıza ne kadar dikkat edersek, o kadar “düşünmeden” gülebiliriz, zira bazen dişlerimizin durumuna güvenmeyip gülümsemekten kaçınabiliyoruz. Günlük ağız bakımımıza yardımcı olan iki Glimo ürünü adeta hayatımızı kolaylaştırarak gülüşlerimize özgüven katmamız için yaratılmış: Glimo Ağız Duşu(Water Floss) ve Glimo Sonic Diş Fırçası.

Glimo Ağız Duşu(Water Floss)

Şöyle bir gerçek var ki, diş ipinin erişemediği yerler mutlaka olabiliyor ve ne yaparsak yapalım dişlerimizin her noktasını iyi temizleyemeyebiliyoruz. Bir de diş teli kullanıyorsanız, günün sonunda gıda kalıntıları sebebiyle olası diş çürümelerinin önü açılıyor maalesef. Bu inatçı kalıntılara savaş açan, “sağlıklı gülümsemelerin yeni dostu” olan Glimo Ağız Duşu(Water Floss), 100 ml’lik bir su kapasitesi ve optimum tazyik değerleri sayesinde ağız sağlığı bakımımızın en büyük yardımcılardan biri oluyor. Seyahat etmeyi sevenler için ideal olan kompakt tasarımı, çantanızda fazla yer kaplamadan her yere götürebilmenizi sağlıyor. İster evde ister dışarıda, ağız sağlığımıza özen göstermek hiç bu kadar kolay olmamıştı! Biz de en yoğun günlerimizde bile ağız bakımımızı kolayca halledip keyifle hayatımıza devam edebiliyoruz. Üstelik 30 güne kadar süren bir şarj kapasitesi var.

Glimo Sonic Diş Fırçası

Tabii ki ağız bakım rutini, diş eti çekilmeleri ve çürüklerin oluşumunu engellemek adına doğru bir fırçalamayı da gerektiren bir süreç. Özellikle bazı zorlu sabahlarda, bu rutini verimsiz bir şekilde geçirebiliyoruz. Fakat doğru bir süre ile diş fırçalamanın önemini bilen bu akıllı fırça, 30 saniyede bir durup yeniden başlayarak iki dakikada dişlerin tüm yüzeyini fırçalamamız için bizi uyararak rutinimizi en özenli şekilde geçirmemizi sağlıyor. Yani dakika tutmak zorunda kalmıyoruz ve Glimo Sonic Diş Fırçası bunu bizim için yapıyor! Ayrıca, ağız bakımınızı bir adım daha ileri taşımak için Glimo Sonic Diş Fırçası harika bir seçenek. Bu diş fırçası, yalnızca yılda 3 kez şarj edilmesiyle günlük rutinimize büyük bir kolaylık getiriyor. “Sonic teknolojisi” sayesinde diş etlerini nazikçe uyarıyor ve plan ve kalıntıları da ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. IPX7 su geçirmezlik sertifikasına sahip bu diş fırçasını banyo ortamında güvenle kullanabilir, hatta duş rutininizle birleştirerek daha verimli bir sabaha uyanabilirsiniz! A Design ödülüne sahip şık ve modern tasarımı da cabası.

Özgüvenli ve sağlıkla parlayan gülüşlerin bir üst seviyeye çıkması, Glimo Ağız Duşu(Water Floss) ve Glimo Sonic Diş Fırçasını birlikte kullandığımızda mümkün! Bir yandan ağız bakım rutinimizin kolaylaşmasına şaşırırken bir yandan hem kendimiz hem de çevremize keyif saçarak gülümseyebiliriz. Siz de yaşam kalitenizi sağlıklı bir gülümseme ile göstermeyi tercih edenlerdenseniz, Glimo’nun ürünleri ile tanışmak için sizi buraya alalım.

Kapak Fotoğrafı: Glimo