Gurme lezzetlerin peşinde olmadığımız bir an yok. İster tabakları ister kokteylleri olsun bizim için en önemli kriterlerden biri; bir mekanın atmosferiyle entegre olan servisi ve Long Bar, her daim listemizin üst noktalarında yer almayı başarıyor. Raffles İstanbul’daki Long Bar, sevdiklerinizle samimi ve eğlenceli bir akşam için bu sonbahar da kapılarını aralarken, keyifli buluşma planlarının aranan adresi olmaya yeniden hazır!

Fotoğraf: Long Bar

İmza kokteyl severiz, özellikle bir mekan ne kadar özenli hazırladıysa o kadar önemli olur bizim için. Aynı şekilde önümüze geldiğinde iştahımızı açan leziz tabaklar da öyle. Yerel tatların global tekniklerle birleştiği sıcak ve soğuk mezeler, ızgara lezzetler ve mevsim meyveleri tabağı denince yerimizde duramayız. Bir de bu denkleme kaliteli canlı müzik eklendiğinde, gastronominin ve eğlencenin doruk noktalarında olmanın keyfi kaçınılmaz! Long Bar, saydıklarımızın üstüne samimi atmosferi ve keyif veren canlı müziği sayesinde şehrin en iyi eğlence noktalarından biri. Long Bar’a geçerken Raffles İstanbul’un samimi ve keyifli ortamında vakit geçirebilir ve gecenize yenilik katabilirsiniz.

Long Bar Kokteylleri | Fotoğraf: Long Bar

Long Bar Live programı ise şöyle: 19:30’da yemekle başladığınız gece, 21:30’da o haftaya özel konuğuyla canlı müzik ve 23:00’da DJ performansıyla sürüyor. İstanbul geceleri hiç bu kadar keyifli olmamıştı! Ekim’de Cumartesi geceleri Long Bar Live sahnesinde kimler mi var? 5 Ekim’de güçlü vokalleriyle Türk caz ve pop yorumcusu Barbaros, 12 Ekim’de modern ve enerjik coverlarıyla pop-rock grubu Why Not, 19 Ekim’de pop ve caz türlerini vokalleriyle harmanlayan Elif Pıtırlı ve 26 Ekim’de pop ve alternatif müzikle tanınan Deniz Sipahi’yi ağırlayacak olan sahne, şimdiden eğlenceli sonbahar hafta sonlarının sinyalini veriyor!

Fotoğraf: Long Bar

Şehirde bir “gastronomi ve eğlence mekanında aradıklarımız” listesinde, keyifli bir masa düzeninde oturabilmek de var. En güzel yanlarından biri ise, istediğiniz yerleşme düzeninde rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz: Dilerseniz masada ya da locada, dilerseniz bar önü ya da bistro düzeninde… Canlı müziği, kokteylinizi ya da gecenin geç saatlerindeki DJ performansını istediğiniz şekilde karşılayabilirsiniz.

Fotoğraf: Long Bar

Şehre dönüşün en keyifli yanlarından biri olan hafta sonu eğlencelerinde, favorilerimizden biri haline gelen Long Bar ve canlı müzik programı Long Bar Live, bu sonbaharda da programlarımıza lezzet ve müzik katmaya hazır! Siz de bu programın bir parçası olmak isterseniz buraya göz atabilirsiniz. Sosyal medyadan programı takip etmek içinse buraya tıklayabilirsiniz.

Kapak Fotoğrafı: Long Bar