Bu sene onuncusu düzenlenen İstanbul Kahve Festivali etkinlikler, konserler ve atölyelerle dolu programıyla 3-6 Ekim arası Ataköy Marina’da ve kahve festivallerinin favorisi Arçelik kahve ailesi festivalde! O halde “Gel Bir Kahve İçelim”!

Bir fincan kahvenin kırk yıl hatrı var ve bu sırada her sene, İstanbul Kahve Festivali’nde hatrı sayılır derecede kahve içiliyor! Siz de bir kahve aşığıysanız, bu sene onuncusu düzenlenen İstanbul Kahve Festivali’ne kesinlikle uğramalısınız çünkü kahve festivallerinin vazgeçilmezi Arçelik de, eğlence ve kahve dolu etkinlikleriyle festivaldeki standında yer alacak. Şehri uyandıran festival, bu sene Ataköy Marina’da 3-6 Eylül arası düzenleniyor.

youtube play youtube play

Nitelikli kahveler, kahve dükkanları, keyifli söyleşiler, kahve seminerleri, Arçelik kahve etkinlikleri ve atölyelere ek olarak konserler de festival programında. Eğleneceğinizin garantisini verebiliriz çünkü program yıldız isimlerle dolu: Deniz Tekin’den Gripin’e, Melis Karaduman’dan Ceza’ya, Buray’dan Levent Yüksel’e birçok sanatçıyı dinlemek için İstanbul Kahve Festivali’ne katılmanız yeterli!

Arçelik kahve ailesinde akşamüstü kahve keyfinizi ikiye katlayan Telve Türk kahve makineleri ve Bio Türk Kahve Makinesi; sabah kahvelerinizin vazgeçilmezi Öğütücülü Filtre Kahve Makinesi, günün her saatinde kahve içmeyi sevenlere 10 çeşit kahve yapabilen Imperium Barista®️ Tam Otomatik Espresso Makinesi ve 4 çeşit kahve yapabilen Imperium Barista®️ Yarı Otomatik Espresso Makinesi ve çok daha fazla seçenek mevcut. Festivalde bu Arçelik ürünleriyle hazırlanacak kahvelerin kokusunu şimdiden alıyoruz!

Arçelik Kahve Ailesi

Festival detayları için buraya tıklayabilirsiniz. Arçelik kahve ailesiyle tanışmak isteyenleri ise buraya alalım.

Kapak Fotoğrafı: Arçelik