İtiraf edelim, son zamanlarda hepimiz eğlenceli sloganlar ve illüstrasyonlarla dolu tişörtler giymeye ve görmeye bayılıyoruz. Ya da sevdiklerimize esprili çoraplar hediye etmeyi de. Ayrıca bez çantalar, günlük hayatımızda gittikçe daha fazla yer almaya başladı ve biz de her birinin “bizi” ifade etmesini istiyoruz. Tazedirekt de bize kendi meyve-sebze içeriğini keyifli bir koleksiyon ile sunuyor: Reflect Studio ile birlikte gerçekleştirdiği bu koleksiyonda çoraplar, tişörtler ve bez çantalar gibi günlük hayatımızda rahatça kullandığımız ürünleri meyve ve sebzelerin en esprili yorumlarıyla koleksiyonun ilk bölümünü satışa çıkardı. Organik ve tazelik sevgimizi en yaratıcı şekilde ifade edeceğimiz bu tasarımların illüstrasyonları ise Flama Design House’a ait. Gelin, bu eğlenceli koleksiyona bir bakalım.

Organik meyve ve sebze arayışımız her geçen gün daha da artıyor: Her şeyi mevsiminde ve en doğal, en taze haliyle tüketmek istiyoruz. Tabii ki doğallığı ve organik seçkileriyle Tazedirekt hayatımıza girdiğinden beri bu endişelerimiz çok daha azaldı. Tazedirekt, bu deneyimimize bir yenisini daha ekleyerek bu sefer eğlenceli sloganlar ve illüstrasyonlarla dolu giysi arayışımızı sonlandırıyor ve organik meyve ve sebze içeriğini en eğlenceli şekilde hayata geçiriyor. Siz de bu sezon dolaplarını keyifli kıyafetlerle “tazelemeye” karar verenlerdenseniz, karşımıza ilk olarak üç karakter çıkarıyor Tazedirekt: Enginar, limon ve domates.

Tazedirekt x Reflect Studio Enginar Tişört ve Bez Çanta | Fotoğraf: Tazedirekt

Bu üç organik meyve-sebzeyi başka hiçbir yerde bulamayacağımız neşeli tipleriyle sunuyor. Domatese “Salça mı, salsa mı olsam?”, limona “Çok sulu bir tipim” ve enginara da “Benim de bir kalbim var” sloganlarıyla enerjik kişilikler yükleyen Tazedirekt ve Reflect Studio çalışması ürünlerin materyallerine de dikkat etmiş. Tazedirekt’in doğallığı bir yaşam tarzı olarak benimsemesiyle birlikte materyallerinin bazıları %100 organik sertifikalı pamuk, bazıları ise ağırlıklı olarak organik pamuk. Tişörtler, bez çantalar ve çoraplara yansıyan bu karakterler meyve-sebze sevgimizi çevremize yaratıcı bir şekilde anlatmak için kesinlikle keyifli bir yol!

Günlük hayattaki küçük şeylere keyif katmayı sevenler için hazırlanan bu koleksiyon, Tazedirekt’in eğlenceli tarafına da göz kırparken organik meyve ve sebze içeriğini tekrar hatırlatmak isteriz. Sonuçta bir domatesin salça ya da salsa olacaksa, enginarın kalbini de soframıza ekleyeceksek ve sulu sulu tipiyle limonları salatalarımızda ağırlayacaksak tüm bunların organik olmasını tercih ederiz. Ve aynı zamanda esprili olmalarını da! Ürünleri görmek için sabırsızlananları buraya alalım. Ürünlere aynı zamanda Migros uygulaması içerisindeki Tazedirekt mağazasından da ulaşabilirsiniz.

Kapak Fotoğrafı: Tazedirekt