Sizce de hayatta verdiğimiz çoğu karar, beraberinde kendimizin yeni bir versiyonunu getirmiyor mu? Her zaman güncel kaldığımızda, farklı deneyimlere açık olduğumuzda ya da bir işin sonucuna değil, süreçte bize kattıklarına odaklandığımızda kendimizin en iyi versiyonuna adım atıyoruz. Modern, özenli ve stil sahibi bireylerin yeni premium görüntüsü Mavi Edition; stilleri, üretimleri ve duruşları ile net ve ilham veren isimlerin ‘yeni edisyon’ hikayelerini “A New Edition of You” video serisi ile izleyiciyle buluşturdu. Video serisi, kendinin yeni versiyonlarını yaratan ve her dönem güncel kalmayı başaran isimlerin hikayelerini samimi bir tonda izleyiciye sunuyor.

Mavi’den “A New Edition of You”

Ev sahipliğini Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz ve marka elçisi Kıvanç Tatlıtuğ’un, moderatörlüğünü ise deneyimli gazeteci ve yayıncı Ali Tufan Koç’un üstlendiği çekimlerde; Kolektif House’un Kurucusu Ahmet Onur, Türkiye’nin ilk su someliyesi Alican Akdemir, Can Yayınları CEO’su Ali Granit, Storytel Ülke Müdürü Berk İmamoğlu, Formula’nın genç yeteneği Cem Bölükbaşı, zamanımızın popüler lezzet duraklarından Arkestra’nın Kurucusu ve Şefi Cenk Debensason, 500 Emerging Europe Kurucusu Enis Hulli, KEIN Magazine Kurucu Ortağı Seren Dal ve Zuhal Müzik 3. Nesil Yöneticisi Umur Sungurlu gibi dokuz ilham verici isim yer alıyor.

youtube play youtube play
Mavi “A New Edition of You” Teaser

Deneyimli gazeteci ve yayıncı Ali Tufan Koç’un “Hayatta kendi içinizden farklı bir versiyon çıkarmak için neler yapıyorsunuz?” sorusuna, Kıvanç Tatlıtuğ’un cevabına hepimiz katılıyoruz: “Sorular bomba!”

Hayatta önemli olan, bize kendimizi önemli hissettiren şey nedir? Sosyokültürel bakış açılarının çerçevesinde “başarılı” olarak görülmek mi, içsel tatmin duygusu mu, yoksa iç ve dış sesleri susturarak hedef odaklı olmak mı?

Samimi sohbette hayatının az bilinen yanlarını paylaşan isimlerden biri olan Kıvanç Tatlıtuğ, “Hayat bana üretmem, sürekli deri değiştirmem gerektiğini gösterdiği için şimdi de yapımcılık serüvenim başladı. Halihazırda üretilmiş bir işe dahil olmak, yıllardır yaptığım bir şey. Fakat şimdi kendim bir şeyleri yoktan var edebiliyor olmanın hazzını yaşamak istiyorum” diyerek yapımcılığa adım attığı serüvenini ilk kez paylaşıyor.

Mavi’den “A New Edition of You”

Mavi ile uzun yıllara dayanan iş birliği hakkında da konuşan Tatlıtuğ, “Üzerine bir jean, bir gömlek geçiriyorsun. Gün içinde bazen eve uğrayıp üstünü değiştirme fırsatın olmasa bile, akşama da devam edebilirsin aynı şekilde. Galiba takım elbise adamı değilim. Mavi ile 15. seneye geldik. Nasıl geldik? Hep birlikte yeni şeyler yapabilen yol arkadaşları olabildiğimiz için… Mavi, hayatımda çok büyük bir yükü almış oldu. En önemli nokta, yaptığım bütün işlere hizmet edecek bir yer kaplıyor olması. Konfor çok önemli, kalite çok önemli. Hiçbir şeyin insanın üzerinde rahatsızlık vermemesi gerekiyor” diyerek konfora verdiği önemin altını çiziyor.

İlk bölümünü Mavi YouTube ve Spotify kanallarından izleyebileceğiniz, Instagram ve TikTok kanallarının kısa içeriklerine ulaşabileceğiniz “A New Edition of You” serisini takip etmek ve bu keyifli sohbete dahil olmak isteyenleri buraya alalım.

Kapak Fotoğrafı: Mavi