Her şey biraz algı, biraz da hayal kurma meselesi özellikle sanatta ve yeni keşfedilen şeylerde. Benim için her zaman kavramlar, formlar, sayılar, renkler, kokular, sesler, birbirleri ile hassas bir incelikte ilişki ve çağrışım kurarlar. Ve resim yapmak benim için bir eylem, deneyim, yaşamın satır aralarında okumalar yaparak onlara mikro ve makro alanlarda yaklaşabildiğim bir tezahür. O alanda somut ve soyut diye bir şey kalmıyor ve deneyime dönüşüyor, bir tür simya gerçekleşiyor ben de bu alana bir köprü hâline geliyorum diyebilirim.
“Being” sergisine eş zamanlı olarak Artnivo’da “Possibilities” (Olasılıklar) isimli online bir sergin gerçekleşiyor. Orada bizi neler bekliyor?
Aktif bir sanatçı olarak, çok çeşitli teknik ve boyutta eser üretiyorum ve eserlerimi çeşitli yöntemlerle sunmanın çok çeşitli izleyici gruplarına ulaşmak açısından değerli olduğunu düşünüyorum. Bu bağlamda adas’taki sergim kapsamında kurulduğu yıllardan beri çalıştığım Artnivo ile yepyeni bir iş birlikteliğine giderek 2016 yılında Barabara Evi Misafir sanatçı programında ürettiğim “Olasılıklar” serisine ait 44 adet, 40x40cm boyutundaki kağıt üzerine yağlı boya resmimi sergiliyoruz. Bu eserlerden çerçeveli 4 tanesi için adas’taki “Being” isimli sergimde küçük bir alan da yaratarak iki sergi arasında hem anlam hem sunum birlikteliği yarattık. Bunu sağladıkları için adas’ın ve Artnivo’nun her tür desteği ve esnekliğine müteşekkirim.