fbpx
theMagger Banner
theMagger: Keşfedin ve Paylaşın. Nasıl mı?
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement

Haberler

Post image
"Stan": Eminem'den "Süper Hayran" Fenomenine Bir Bakış

SİNEMA & TV

Calendar 16 Şub, 2024

Eğer bu yıl Taylor Swift’in Eras turunu ve Beyonce’nin Reneissance turunu takip ettiyseniz müzik dünyasında “süper fan”lığın ne demek olduğuna hakim olmuşsunuz demektir. 2020’li yıllara geldiğimizde daha kontrollü bir hal alan süper fan’lığın erken 2000’lerdeki karşılığıysa bugünkünden çok daha farklıydı. Yine de konu esasen halen güncel çünkü sosyal medyanın yarattığı ulaşılabilirlik kişilerin ünlülerle olan ilişkilerine dair algılarını etkileyebiliyor. İşte “Stan” adlı şarkısını bu konu üzerine kurgulayan Eminem’de bu fenomeni ele almak üzere aynı isimli bir belgesel üzerinde çalışıyor.

Yönetmenliğini Steven Leckart’ın, yapımcılığını ise Eminem’in kendi şirketi Shady Films’in üstleneceği belgesel, fanatik ve bazen de hayalperest süper hayranları merkeze alıyor ve ilk tanıtımlarda şöyle özetleniyor: “Dünyanın en ikonik ve kalıcı sanatçılarından biri olan Eminem ve ona tapan hayranlarının merceğinden anlatılan, süper hayranlık dünyasına yapılan açıklayıcı, kişisel bir yolculuk”. Eminem’in uzun süredir menajeri olan ve Sahady Films ekinimde yer alan Stuart Parr ise projeye ilişkin şunları söylüyor: “Stans’ kamerayı çevirip izleyicilere hayranlık hakkında sorular sormamız için bir fırsat oldu. Bu, Eminem’in en büyüleyici şarkılarından birinin ve dünyanın en önemli şovmenlerinden birinin merceğinden hayran kitlesi ve sanatçı arasındaki ilişkiye dair bir çalışma.”

preloader
Post image Bkm Mutfak: Şef İhsan Can Öztürk’ün Menüsüyle Filmsel Lezzetler
Bkm Mutfak: Şef İhsan Can Öztürk’ün Menüsüyle Filmsel Lezzetler

MEKAN & RESTORAN

Calendar 19 Mar, 2024

Global gastronomi için yükselen komedi kulüp&restoran deneyiminin Türkiye öncülerinden birinin 2012 gibi erken bir yılda başladığı hiç dikkatinizi çekmiş miydi? Bkm Mutfak Çarşı, Bkm Mutfak Uniq’in restoran ve komedi kulübü konseptinin en yenisi Bkm Mutfak Kadıköy, Kadıköy’ün tarihi Kadife Sokak’ında açıldı. Yılmaz Erdoğan’ın önderliğinde hayata geçirilen BKM Mutfak konseptine eklenen yeni mekanda, şef...

Global gastronomi için yükselen komedi kulüp&restoran deneyiminin Türkiye öncülerinden birinin 2012 gibi erken bir yılda başladığı hiç dikkatinizi çekmiş miydi? Bkm Mutfak Çarşı, Bkm Mutfak Uniq’in restoran ve komedi kulübü konseptinin en yenisi Bkm Mutfak Kadıköy, Kadıköy’ün tarihi Kadife Sokak’ında açıldı. Yılmaz Erdoğan’ın önderliğinde hayata geçirilen BKM Mutfak konseptine eklenen yeni mekanda, şef İhsan Can Öztürk’ün imza attığı zengin menüde yer alan tüm reçeteler de tahmin edilebileceği gibi isimlerini Yılmaz Erdoğan’ın da bir parçası olduğu ünlü filmlerden alıyor. Menüde bulunan dünya lezzetleri Vizontele”, “Ekşi Elmalar”, “Organize İşler”, “Mükremin”, “Ateşböceği” ve “İnci Taneleri” gibi isimlerle karşımıza çıkıyor.

preloader Lütfen bekleyin...
theMagger Banner
preloader
loading
icon icon icon icon icon
warning

Adblock'unuzu Kapatmaya Ne Dersiniz?

theMagger, sponsorluk ve reklamlarla gelişen bir platform.

AdBlock'unuzu kapatarak beraber büyüdüğümüz markaların yaratıcı reklamlarını görebilir; siz de bizlere dolaylı olarak katkıda bulunabilirsiniz.

Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement